Privacy policy

Wij zijn verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacy verklaring.

Contactgegevens

Pittig Gekruid
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Wij verwerken uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Taal
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt(bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch)
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen(bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
  • Lijst met contactgegevens via een app
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Bankrekeningnummer
  • Zakelijke gegevens 
 
Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Wij verwerken de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

  • Ras(via foto)
  • Gezondheid
  • Gegevens van personen jonger dan 16 jaar
    Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.
 
Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Wij verwerken uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • Jtoussaint analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
  • Jtoussaint verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.
 
Automatische verwerking van uw persoonlijke gegevens

Om de prestaties van de website, services en apps voor gebruikers te optimaliseren, voeren wij een geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens uit, waarbij bepaalde specifieke aspecten met betrekking tot een gebruiker worden geëvalueerd, met name om aspecten met betrekking tot de persoonlijke voorkeuren of interesses van een gebruiker te analyseren of te voorspellen in termen van onze site en diensten. Waar dit gebeurt, wordt dergelijke verwerking uitgevoerd als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met onze gebruikers, om ons in staat te stellen onze diensten te verlenen, inclusief het analyseren van ingebrachte gegevens, of in andere gevallen op basis van toestemming van een gebruiker.

 
Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

We bewaren uw gegevens niet langer dan strikt nodig is om onze services aan te bieden of tot u ons vraagt om deze te verwijderen. Eén van onze services is het bijhouden van statistieken. Daarbij worden uw gegevens steeds geanonimiseerd of gepseudonimiseerd indien uw persoonsgegevens verwijderd zijn. Wij hanteren een bewaartermijn van 1 jaar nadat u de laatste keer bent ingelogd op uw profiel/account.

 
 
 
Als u inlogt of via websites van derden inlogt

U kunt ook een account maken of inloggen op uw account via websites van derden, waaronder, maar niet beperkt tot, Facebook of Google. Als u nog geen account heeft op deze website maar u zich aanmeldt via uw Facebook- of Google-account, wordt er een account gemaakt met hetzelfde e-mailadres dat wordt gebruikt in uw Facebook- of Google-account. Als u ermee instemt deze informatie aan ons te verstrekken, zal Facebook of Google u authenticeren en u omleiden naar deze website.
Let op: wanneer u zich aanmeldt via uw Facebook- of Google-account, zal Facebook of Google u een cookie sturen om u te authenticeren als een Facebook- of Google-gebruiker.

Door aan te melden via uw Facebook- of Google-account, begrijpt u dat Facebook of Google bepaalde gegevens die in de bovenstaande alinea worden beschreven, deelt met het oog op authenticatie, zodat u op een veilige manier toegang krijgt tot onze site. Je kunt dit op elk moment stoppen vanuit je Facebook- of Google-account. Deze informatie wordt beschouwd als accountinformatie voor doeleinden van uw gebruik van de site.

U kunt de verbinding tussen uw Facebook- of Google-account en uw account op deze website op elk moment uitschakelen door naar uw privacy instellingen op uw Facebook- of Google-account te gaan. Facebook of Google kan ook om uw toestemming vragen om bepaalde andere details met Jtoussaint te delen, inclusief maar niet beperkt tot uw naam, profielfoto, openbare profielinformatie en e-mailadres. Zodra u deze toestemming geeft, wordt de gevraagde informatie gedeeld met Jtoussaint, die deze informatie kan gebruiken om u diensten te verlenen, inclusief het invullen van uw profiel. De gedeelde informatie blijft gekoppeld aan uw profiel totdat u deze wijzigt of verwijdert.

Let op: Uw relatie met Facebook, Google of enig andere website van derden wordt uitsluitend gestuurd door uw overeenkomst met een dergelijke website van derden.
 
 
 
Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Wij maken gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker en aangenamer te maken en de inhoud van de site beter af te stemmen op uw behoeften en voorkeuren. We vinden het belangrijk dat u zelf controle hebt over uw online privacy én willen de gebruiksvriendelijkheid van uw bezoek(en) aan onze website verbeteren. We vinden het belangrijk dat u weet hoe en waarom wij cookies gebruiken.

 
Wat zijn cookies en hoe werken ze?

Een cookie is een tekstbestandje dat door de server van een website in de browser van uw computer of op uw mobiel apparaat geplaatst wordt als u de website bezoekt. De cookie bevat een unieke code die toelaat om uw browser te herkennen gedurende het bezoek aan de website (een zogenaamde ‘session’ cookie) of bij latere, herhaalde bezoeken (een zogenaamde ‘permanente’ cookie).

Cookies kunnen geplaatst worden door de server van de website die u bezoekt of door partners waarmee deze website samenwerkt. De server van een website kan alleen de cookies lezen die hij zelf geplaatst heeft; hij heeft geen toegang tot andere informatie die zich op uw computer of mobiel apparaat bevindt.

Cookies worden op uw computer of u mobiel apparaat gestockeerd in de folder van uw browser buh uw eerste bezoek aan deze website. De inhoud van een cookie bestaat meestal uit de naam van de server die de cookie geplaatst heeft, een vervaldatum en een unieke cijfercode.

Cookies maken de interactie tussen de bezoeker en de website over het algemeen gemakkelijker en sneller en helpen de bezoeker om te navigeren tussen de verschillende onderdelen van een website. Cookies kunnen ook gebruikt worden om de inhoud van een website of de publiciteit op een website relevanter te maken voor de bezoeker en aan te passen aan zijn persoonlijke smaak en behoeften.

 
Welke cookies gebruiken wij?
Functionele cookies
Functionele cookies zijn cookies die strikt noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website.

Website settings
Deze cookies slaan uw voorkeuren op om de website gebruiksvriendelijker te maken. Bijvoorbeeld, een cookie die bijhoudt welke keuze u maakte op een keuzescherm, een cookie die bijhoudt of u reeds gevraagd werd om deel te nemen aan een enquête zodat we u niet telkens opnieuw dezelfde enquête voorleggen, en een cookie die bijhoudt of u zich al dan niet akkoord verklaard hebt met de cookie-waarschuwing bij het eerste bezoek aan de website. Deze cookies zijn niet strikt noodzakelijk voor het functioneren van de site. 

Analytische doeleinden
Onze website gebruikt ook cookies om gebruikersactiviteit te analyseren om de site en de websites van gelieerde leden te verbeteren. We kunnen bijvoorbeeld cookies gebruiken om te kijken naar verzamelpatronen, zoals het gemiddelde aantal zoekopdrachten dat gebruikers uitvoeren. We kunnen dergelijke analyse gebruiken om inzicht te krijgen in hoe we de functionaliteit en gebruikerservaring van de site kunnen verbeteren.

Anonieme en third party analytics cookies
Deze cookies analyseren de gebruikers van onze website. Third party analytics cookies worden door derden geplaatst die tools aanbieden voor het analyseren van de gebruikers op onze website.
Statistieken

We maken op deze website gebruik van Google Analytics om bezoekinformatie te meten en te analyseren, om na te gaan via welke kanalen u op onze website terechtkwam, om te registreren hoe en hoe vaak de verschillende webpagina’s worden bezocht en om de website beter te kunnen afstemmen op de wensen en noden van de gebruiker. Hiertoe worden aan de hand van uw IP-adres, o.a. internetverkeersgegevens en gegevens over uw browsertype en computer verzameld. Zorg en gezondheid gebruikt deze gegevens niet om u persoonlijk te identificeren. Geen enkele informatie over uw persoon zal worden gebruikt en bijgehouden. Zie ook de privacy policy van Google: https://policies.google.com/privacy?hl=nl-NL.

Volgende gegevens worden daarbij opgeslagen:

  • het IP-adres (niet gekoppeld aan een indivuele persoon);
  • technische kenmerken zoals: de browser die je gebruikt (Chrome, Internet Explorer, Firefox...);
  • de resolutie van je (computer)scherm en welk apparaat je gebruikt;
  • vanaf welke pagina je op de website bent gekomen;
  • wanneer en hoe lang je de website bezoekt of gebruikt;
  • welke pagina’s je bezoekt op onze website.

Deze gegevens worden vervolgens gebruikt voor:

  • het bijhouden van het aantal bezoekers van onze website;
  • het meten van de tijdsduur per bezoek;
  • het bepalen van de volgorde waarin een bezoeker de verschillende pagina’s van onze website bezoekt;
  • het bepalen van de meest bezochte content om deze beter beschikbaar te maken.

Third party tracking cookies
We gebruiken cookies om gebruikersactiviteit te koppelen aan de website van derden die de gebruiker naar onze site heeft verwezen, of om gebruikersactiviteit te koppelen die Jtoussaint heeft verwezen naar een website van derden. We delen geen persoonlijke informatie of informatie over individuele gebruikersactiviteiten met deze partnerentiteiten. We kunnen echter informatie delen, zoals de website van derden die u bezocht toen u op een link vn onze website klikte.

 
 
Hoe kan u cookies beheren?

Als u niet wil dat websites cookies op uw computer kunnen opslaan, kan u uw browserinstellingen aanpassen. U krijgt dan telkens een melding voordat er cookies worden opgeslagen. De instellingen kunnen zo aangepast worden dat uw browser alle cookies of alleen de cookies van derde partijen weigert. Cookies die al aanwezig zijn kunnen ook worden verwijderd. De instellingen moeten wel voor elke browser, apparaat en computer die u gebruikt apart worden aangepast. Let wel op, indien u geen gebruik maakt van cookies kan het zijn dat sommige websites niet volledig correct werken (zie 'functionele cookies'). Sommige functies of content kan hierdoor zelfs niet beschikbaar zijn. Het weigeren van cookies betekent echter niet dat u geen advertenties meer te zien krijgt. Ze zijn dan alleen niet meer aangepast aan uw interesses en worden vaker herhaald.

 
 
Uw Cookies aanpassen voor deze website alleen

U kan uw cookieinstellingen aanpassen in uw browser of u kan deze hieronder aanpassen specifiek voor onze website.

 

 

U kan dit ook ten alle tijden op elke webpagina via het menu onderaan aanpassen.

 
 
Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en rijksregisternummer zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Jtoussaint zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Wij willen u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de autoriteit persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/verzoek-klacht-indienen

 
 
 
 
Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hebben 184 gasten en geen leden online