Misschien werd je misleid door de naam Pittig Gekruid: deze heeft niets met koken te maken, maar alles met kruiden en hun medicinale toepassingen.

Ik ben Lieve, inwoner van de Brugse Poort, resident in De Meubelfabriek en al 20 jaar gepassioneerd bezig met kruiden en bereidingen. Naast mijn opleidingen in de sociale sector, studeerde ik voor herboriste en kruidenbereider.

De liefde voor kruiden bracht me in verschillende landen, bij verschillende leraren en bij boeiende verhalen. Van al deze ervaringen nam ik een deeltje mee, en al deze kennis probeer ik nu te bundelen in mijn praktische workshops, die ik opbouw rond één bepaald thema. Het thema stress en relaxatie bracht me op het pad van massages en ontspanningtechnieken. Ik combineer mijn kruidenkennis nu met mijn massages en maak koude en warme compressen ter ondersteuning van klachten en pijn. De oliën die ik gebruik zijn zelf gemaakte maceraten en worden aangepast aan het lichaam dat ik behandel.

Heb je vragen, of ben je gewoon nieuwsgierig geworden??

Contacteer me gerust via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik hoop je binnenkort te mogen verwelkomen op één van mijn cursussen of massages.

Lieve